London 2012 Results App

London 2012 Results App voor iPhone

Alles wat je nodig hebt voor de Olympische Spelen

De officiële London 2012 Results App houdt je op de hoogte van alles wat er gaande is tijdens de Olympische Zomerspelen In de Engelse hoofdstad. Deze gratis software is een must voor de echte sportfanaat.Je gebruikt de London 2012 Results App om... Lees de volledige beschrijving

VOOR

  • Veel informatie
  • Pas naar smaak aan
  • Stel notificaties in

TEGEN

  • Sommige opties verborgen
  • Geen live audio/video

Uitmuntend
8

De officiële London 2012 Results App houdt je op de hoogte van alles wat er gaande is tijdens de Olympische Zomerspelen In de Engelse hoofdstad. Deze gratis software is een must voor de echte sportfanaat.

Je gebruikt de London 2012 Results App om evenementen live te volgen (in tekst, dus geen audio of video), het wedstrijdschema van alle sporten te raadplegen en alle resultaten te checken. Tevens bekijk je de medaillespiegel, lees je profielen van atleten en krijg je aangepaste informatie gebaseerd op jouw land.

De Sports sectie van London 2012 Results App is geweldig, want het geeft je alle informatie over elke discipline op de Olympische Spelen 2012. Behalve de bovengenoemde schema's vind je hier ook foto's en handige video's. Zo krijg je uitleg over de spelregels van een sport waar je misschien niet zo bekend mee bent.

De interface van London 2012 Results App ziet er netjes uit met mooie icoontjes in de stijl van het officiële logo. Er zijn wel enkele opties die we wat meer op de voorgrond hadden gezien. Het is bijvoorbeeld niet direct duidelijk hoe je notificaties voor je favoriete evenement instelt.

Met een schat aan informatie is de London 2012 Results App een heerlijke mobiele hulp om nog beter van de Spelen te genieten.

Meeste downloads Sport voor iphone

London 2012 Results App

Download

London 2012 Results App 1.0

Beoordelingen about London 2012 Results App

Promotie×